moghimi ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 دورد به دوستانموردی که اصلاح بشه بهتر هست اینکه تاپیک استارتر رو با نام وی نشون می می ده و اگر کاربری جوابی داده باشه معلوم نیستبهتره آخرین پاسخ به جای اون نشون داده بشه واکنش ها : almarket.ir و ramtin2025 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 دورد به دوستانموردی که اصلاح بشه بهتر هست اینکه تاپیک استارتر رو با نام وی نشون می می ده و اگر کاربری جوابی داده باشه معلوم نیستبهتره آخرین پاسخ به جای اون نشون داده بشه کدوم بخش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 آقا مهرشادتاپیک زده شده مشکل حامل شروع شده توسط ایکس، تاپیک رو باز می کنیم می بینیم سه کاربر دیگه پاسخ دادن و مشکل حل شدهیعنی اسم استارتر خورده ، به جاش مثل قبلا که آخرین ارسال کننده می یومد بهتره باشه، مثلا مشکل حامل آخرین ارسال توسط ادمیناگر کنار موضوع جدید در بالا، ارسال جدید هم بیاد خوبه واکنش ها : admin، almarket.ir و ramtin2025 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 چشم یادداشت میکنم اگر بتونیم اضافه میکنیم واکنش ها : moghimi 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 سلام از لحاظ گرافیکی رنگ آبی باعث جذاب تر شدن انجمن شده . ممنون فقط با مرورگز کروم نوشته ها از چپ به راست نوشته میشه . واکنش ها : admin 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 من و همکارانم که مشکلی نداریم. احتمالا کش دارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 فقط یک مشکلی که هستش اگر کسی رمز عبورش رو گم کنه میگه متن با عکس تطابق نیست در صورتی که اصلا عکسی وجود نداره. واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 بله متوجه این مشکل شدیم. پیگیری خواهم کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 سلام می خواستم به طراح قالب آقا بهمن پیغام خصوصی بدم این خطا رو نشون میده کاربر گرامی توجه فرماییدنام کاربری B.A.H.M.A.N نمی تواند از سیستم پیغام رسان استفاده نمایدپیغام ارسال نشد واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 هر کس میتونه سیستم دریافت پیام خصوصیش رو ببنده. برای دریافت پشتیبانی نه از طریق پیام خصوصی، نه از طریق تماس تلفنی، بلکه از طریق سیستم تیکت اقدام کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 من دوتا مشکل دارم یک فاکتور خرید توی حساب کاربری دیگم هستشدوما من نمی تونم وارد سیستم تیکت بشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 برای مشکل اولتون که قبلا راهنماییتون کردمبرای رفع مشکل تیکتتون هم کافیه وارد حساب کاربریتون در بازارچه شده و رمز عبورتون رو تغییر بدید سپس با رمز جدید وارد سیستم تیکت بشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 ولی ای کاش سایت رو کاملا یک پارچه می کردید تا با یک حساب کاربری بشه به کل سایت دسترسی داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 ولی ای کاش سایت رو کاملا یک پارچه می کردید تا با یک حساب کاربری بشه به کل سایت دسترسی داشت. در برنامه مون هست واکنش ها : igifar 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلام به جز تشکر هیچی ندارم عرض کنم سایت بسیار زیبا و مدرن شده خیلی باهاش حال میکنم ممنون واکنش ها : admin، دانوش و ramtin2025 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 به اطلاع دوستان خوبم میرسونم که مشکل بازیابی گذرواژه (فراموشی رمز عبور) انجمن رفع گردید واکنش ها : igifar و ramtin2025 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 بنا به درخواست دوستان عزیز قابلیت جستجوی گوگلی به انجمن اضافه گردید واکنش ها : mousanajafi، ramtin2025، ایران نشر و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 مشکل نقل قول انجمن حل گردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام روز به روز داره از نظر سادگی و کاربر پسند بودن بهتر میشه(قبلی یه خوبی داشت که اگه موضوعی رو دنبال میکردیم بعذ از هر جواب ایمیل مییومدوبا خبر میشدیم)منم میخوام از فونت انجمن استفاده کنم دوستان راهنمایی کنن و این فونت معرفیچیزی که خودم دستگیرم شد اسمش raleway هست ولی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 میتونید تنظیم کنید در حساب کاربریتون که برای چه چیزهایی ایمیل بیاد واستون و برای چه چیزهایی خیرفونت انجمن یک فونت تجاری به نام فونت ایران هست که میتونید خریداری کنید (فونت ایران سن سریف) واکنش ها : nmh13 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 لینک های دسترسی سریع به دانلود، قالب، ماژول و راهنمای پرستاشاپ بالای انجمن اضافه گردید واکنش ها : almarket.ir 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 به درخواست کاربران عزیز، بخش ارسال های جدید به انجمن پرستاشاپ فارسی افزوده شدبا تشکر از تمامی دوستانی که با نظرات و پیشنهاداتشون ما رو یاری می کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده