mansoor-13 ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلام خدمت دوستان و مدیران عزیزماژول BlockCMS تا چند وقت پیش عالی کار میکرد و من مقالاتی را که در بخش مدیریت این ماژول تیک زده بودم بصورت لینک در بخش فوتر سایتم نمایش می داد ولی پس از انجام یک آپدیت این ماژول ، کلیه لینک های تیک خورده در مدیریت را نمایش نمی دهد. ماژول را ریست هم کردم ولی درست نشدفقط لینک categorie اصلی آن محتوا را نشان می دهد که اگر روی آن کلیک کنیم وارد صفحه دیگری می شویم و بعد آن لینک ها را نمایش می دهد. لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 از بسته این انجمن نسخه قبلی ماژول رو بردارید و جایگزین کنید. گاهی در آپدیت ماژول ها چنین باگ هایی پیدا میشه واکنش ها : mansoor-13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .