behnamzed ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 با سلام خدمت همه دوستانمیخوام یه شات باکس در فروشگاه نصب کنم نمیدونم دقیقا به چه صورت استاگه کسی میدونه خواهش میکنم راهنماییم کنهمن یه دونه شات باکس گرفتم فقط بهم گفتند که در هاست آپلود کن من آپلود کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتادگفتم شاید به پرستاشاپ نمیخواره یا باید یه کاری دیگه انجام بدمخلاصه اگر کسی میدونه ممنونمیشم راهنماییم کنهمیخوام شات باکس را در ستون سمت راست فروشگاه صفحه اول ایجاد کنماینم شات باکسی که گرفتمدانلودبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 ما که معمولا از سیستم اسکریپت آنلاین استفاده می کنیم نه از شات باکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 ما که معمولا از سیستم اسکریپت آنلاین استفاده می کنیم نه از شات باکس میشه یه توضیح مختصری بدی که چی هست و چه جوری کار میکنه؟؟؟لینکی آموزشی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 http://ipresta.ir/forum/topic/5123-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-live-helper-chat/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 از دوستان کسی نیست ما را راهنمایی کند که چجوری میتونم باکس شات نصب کنم؟مثل این سایت http://mayadream34.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 از دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرمائید 1 هفته ست که دارم تلاش میکنم ولی به نتیجه نمی رسم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 از بخش ماژول ها -> افزودن جدیدفایل زیپ ماژول رو انتخاب و نصب کنید. کمی بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 آخه من فکر نمی کنم که این به صورت یک ماژول برای پرستا شاپ باشد.ببینید این یک شات باکس (اسکریپت پیام کوتاه)میباشد که نمونش رو دادم http://mayadream34.ir/من اسکریپت فارسیش رو دانلود کردم ولی نمیتونم در فروشگاهم نصب کنم یعنی مراحل نصب رو نمیدونم به چه صورت است.لینک شات باکس هم در پست اول برای دانلود موجوده اگه امکانش هست دانلود کنید و بی زحمت یه نگاهی بهش بندازید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 این اسکریپت رو هم از اینجا گرفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامنیاز به بررسی داره دوست عزیزاگه از نسخه 1.6.0.14 استفاده میکنید ، ماژول بلوک html رو نصب کنید و در بخش پارامترهای پیشرفته >> کارایی ، انتقال جاوا اسکریپت به انتهای صفحه رو تغییر بدید شاید مشکلتون حل بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 نشد که نشد میشه تو رو خدا بررسی کنید ببینید چجوری میشه انجامش داد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اینم فایل راهنمای نصبدانلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 دلیل این که نمیتونید نصبش کنید اینه که این اسکریپت شات باکس هست نه ماژول اون! برای نصب شات باکس رو پرستا باید بگردید و ماژولش رو پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 ماژول شات باکس روی پرستا شاپ موجوده؟؟؟از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 یک جستجوی ساده با عنوان shoutbox prestashop module در گوگل لازم بود تا با اولین لینک به نتیجه برسیدhttps://www.prestashop.com/forums/topic/182858-shoutbox-awesome-chat-module/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 ماژولی که لینک دادید در سایت مذکور یک ماژول هست که خود بنده براشون نوشتم و نصب کردممیتونید تیکت بزنید برای دریافت ماژول Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : behnamzed 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در آبان 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 دانوش جان من میخوام اینو حتما منو راهنمایی کن چجوری این ماژول رو بگیرم الان تیکت زدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .