eszmath ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 سلامفروشگاه بنده یه مشکلی داره فاکتور رو اشتباه ثبت میکنه و همینطور مبلغ رو.به این صورته که وقتی مشتری یه کالایی رو میخره، همه چی درسته مبلغ پرداختیشم درسته.اما فاکتوری که براش ارسال میشه. و جزئیات سفارشی که توی مدیریت نشون میده، یه کالای دیگه و بعضا 2 کالا دیگه همراه با اون کالایی که سفارش داده توی فاکتورش قید شده. و مبالغیم که توی فاکتور نشون میه باز هیچ ربطی به مبلغ سفارش نداره. اما میگم مبلغ پرداختیش درست هس!یه نمونه شو پیوست کردم که ببینید.ممنون میشم اگخ کسی بتونه بنده رو راهنمایی کنه.سپاسگزارم واکنش ها : pedram032 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 آیا سفارشاتتون رو دستی پاک کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 آیا سفارشاتتون رو دستی پاک کردید؟نه من سفارش رو پاک تکردم. فقط برای اینکه برای مشتری شبهه ای ایجاد نشه خواستم کالاهای اضافی رو پاک کنم،یکیشو کخ پاک کردم دیدم مبلغ فاکتور داره بهم میریزه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 پس باید درخواست بررسی بدید. این مشکل معمولا زمانی ایجاد میشه که سفارش ها رو دستی پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedram032 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 سلام منم همین مشکل رو دارم، البته قبل از اپدیت پرستاشاپ 1.5 به 1.6 چند تا سفارش رو که خودم برای تست ایجاد کرده بودم رو با یه افزونه ایی که بود پاک کرده بودمحالا چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 سلامتیکت بزنید تا بررسی بشه. باید دیتابیستون دستی بازسازی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .