sam302 ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 درود دوتا سوال داشتم1: اینکه درگاه پی لاین نصب کردم چجوری مشیه فعالش کنم تو قسمت خرید نمایش داده بشه؟؟ 2 ورژن 5 نصب کردم چجوری میشه تصاویر متحرکو تغییر بدم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 در مورد مازول پی لاین توی سایت پی لاین ثبت نام کنید بعد از ثبت نام و فعال سازی برای دریافت کد درخواست درگاه بدید در صورت تایید کد رو توی ماژول پی لاین وارد کنید.در مورد سوال دوم فکر کنم منظور شما ماژول اسلایدر باشه؟ واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در مهر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 ثبت نام کردم در قسمت پرداخت سایتم نیس؟/اره چجوری میشه اسلایدرو تغییر داد؟؟ واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 دنبال مازول اسلایدر باشیددر مورد پی لاین وارد سایت بشید برگه حساب تجاری و بعد در خواست برگه پرداخت رو بزنید موارد خواسته شده رو پر کنید و بعد ایمیلی در مورد رد یا تایید برای شما ارسال میشه.اگر تایید شد در بخش لیست درگاه ها کد پی لاین رو بردارید. واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در مهر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 عزیز منظورم تو پرستاشاپ هس درگاه رو نشون نمیده واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 ماژول پی لاین رو حذف نصب کنید بعد نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .