puzzelfix ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 با سلاممن در حال طراحی رباتی هستم که قیمت بخشی از محصولاتم رو بخونه و در یک جدول به من نشان بده به عنوان مثال ما یک جدول اکسل درست میکنیم و در ستون اول نام محصول رو می نویسیم و در ستون دوم دستوری رو وارد کنیم که قیمت اون محصول رو از صفحه محصول بخونه و در ان سلول قرار بدهاگه کسی یه راهنمایی کوچیکم بکنه لطف بزرگی کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 به جای اکسل از اندروید استفاده کنید به نظرم بهتر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 دوستان کسی نظری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 آخه سوالتون خیلی کلی هست. مثل این میمونه که بپرسید میخوام ماشین طراحی کنم راهنمایی کنید! باید با جزییات بیشتری سوالتون رو مطرح کنید واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 بله منظورم طراحی همون لیست قیمت محصولات می باشدمثلا در یک صفحه ایا این امکان هست که با استفاده از html یک ادرس بدیم که قیمت یک محصول رو در انجا وارد کندمثلا sony z......................2500025000 را یک دستوری بنویسیم که خودش هر روز قیمت اون صفحه رو بخونه و جایگزین کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 اگه با اندروید بنویسید میشه چون مستقیم به جدول محصول میشه وصل شد برای html یک برنامه سنگین باید بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .