oktay ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 با سلام من میخواستم یه کد HTML تو صفحه اصلی بزارم ماژولی هست که این کار رو انجام بده یا به چه طریق میتونم یه کد تو HTML تو صفحه اصلی بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 از طریق ماژول تبلیغات که تو بازاچه هست میتونید این کار رو انجام بدید . اگر هم تو مرکز صفحه اصلی میخوای نبذارین از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مهر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2015 این ماژول برای نسخه ی 1.6 موجود هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 من به این ماژول نیاز دارم . کسی برای نسخه ی 1.6 داره و یا میتونه برام هماهنگ کنه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 از طریق ماژول themeconfigurator یا پیکربندی قالب میتونید HTML هم بذارید واکنش ها : aliris 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 من از قالب الکترو مارکت استفاده می کنم .در قسمت پیکربندی قالب - افزودن ایتم - وقتی می خوام اسکریپت بذارم می نویسه محتوای نامعتبر. مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 از دوستان و مدیران لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 داخل فایل فشرده الکترومارکت راهنمای نصب قالب موجوده. اون رو بخونید و طبق اون پیش برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 تشکر از پاسخگویی شما .ولی مشکل من که نصب قالب نیست .قالب نصب شده و تنظیمات آن انجام شده .مشکل ، قرار دادن اسکریپت و html در سایت بود که یکی از دوستان فرمود در قسمت پیکربندی و افزودن آیتم میتونید html اضافه کنید.بنده هم گفتم من از قالب الکترومارکت استفاده می کنم و وقتی در اون قسمت اسکریپت و یا html میذارم ارور میده : محتوا نامعتبر. حالا دقیقا چه راه صحیحی برای وارد کردن html در سایت وجود داره؟ ---------------------------در بعضی امکانات جانبی ، اوپن کارت خیلی خیلی بهتر از پرستا شاپ عمل کرده .من چند سال از اوپن کارت استفاده کردم .در بعضی موارد ، پرستا ، لقمه رو دور سرش میچرخونه تا وارد دهنش بکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 از ماژول بلوک html استفاده کنید در بدترین حالات ممکن با بازکردن فایل فوتر یا هدر و درج کردن کد مورد نظر مشکل حل میشه ولی در این حالت باید بدونید کد رو کجا ریختین تا اگر به مشکل خوردید کد رو بتونید پاک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .