dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلاممن پرستاشاپ را اینجا نصبیدم http://www.vatan3d.com بنری که تبلیغ پرستا شاپ رو کرده وسط چین نیست و فاصلش از ستون سمت چپ بیشتره چکنیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 در پوشه themes/prestashop/css فایل editorial_rtl.css رو باز کنید و خط 2 رو به شکل زیر تغییر بدید..editorial_block { margin-bottom: 2em ; text-align: center;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 با تشکر درست شد این ماژول ایران مارکت رو من ایمیل زدم نفرستادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 با تشکر درست شد این ماژول ایران مارکت رو من ایمیل زدم نفرستادن سایت جالبی داری؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 با تشکر درست شد این ماژول ایران مارکت رو من ایمیل زدم نفرستادن سایت جالبی داری؟! www.vatan3d.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده