ghalamoo ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 دوستان درودمن از قسمت نمایش زنده قالب بلوک تماس با ما را حذف کردم.تو قالب نشون نمیده اما همچنان ماژولش نصب و فعال است.سوالم اینه چطور میتونم دوباره تو قالب نشون بدم این ماژول را؟در کل وقتی یه ماژول داری اما تو قالب جایگاهی نداره چطوری به قالب اضافه میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 حذف ماژول با ویرایش زنده اون ماژول رو به طور کامل حذف یا غیر فعال نمیکنه بلکه فقط از اون جایگاه حذف میشهبرای غیر فعال کردن یک ماژول از بخش ماژول ها اقدام کنید و ماژول مورد نظر رو روی غیر فعال بذاریدبرای برگردوندن ماژول به اون جایگاه میتونید از بخش ماژول ها - موقعیت ها اقدام کرده و روی نشاندن یک ماژول کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در مهر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 ممنون.من از قسمت ماژول ، بلوک تماس با ما را انتخاب کردم و از قسمت جاگیری در header(page html head section) را اتخاب کردم. با ارور در حال حاضر این ماژول به این هوک انتقال یافته است. مواجه شدم.انتظار دارم که تو نوار آدرس سیاه بالای سایت کنار ورود به حساب اضافه بشه اما نشد .خطا از چیت؟پیشاپیش سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 اشتباه انتخاب کردید جایگاه رو. باید روی موقعیت top بگذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در مهر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 اگه منظورتون display top(top of page )است خطا میده میگه :نمیتوان این ماژول را به این هوک منتقل کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 عذرخواهی میکنم اشتباه گفتم. به هوک displayNav باید انتقالش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .