heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلام دوستانمن نیاز به یک نفر دارم که برام ماژول ارسال مارکت رو بنویسه البته واضحه که هزینش رو هم متقبل میشملطفا اگه کسی این کار رو میتونه انجام بده هزینه رو براو پ خ کنهممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 دوست خوبم کاربر DOMAN موقع نوشتن ماژول ارسال مارکت متوجه شد که متد SignIn وب سرویس ارسال مارکت مشکل داره. ولی والا دیگه نمیدونم بعدش چی شد؟ تماس گرفت با ارسال مارکت یا نه؟ آخه نزدیک یه هفتست که ایشون نیومدن انجمن! دوباره کاری نکنید بذارین ایشون که اومدن خودشون ماژول رو رایگان ارائه میکنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 دوست خوبم کاربر DOMAN موقع نوشتن ماژول ارسال مارکت متوجه شد که متد SignIn وب سرویس ارسال مارکت مشکل داره. ولی والا دیگه نمیدونم بعدش چی شد؟ تماس گرفت با ارسال مارکت یا نه؟ آخه نزدیک یه هفتست که ایشون نیومدن انجمن! دوباره کاری نکنید بذارین ایشون که اومدن خودشون ماژول رو رایگان ارائه میکنن موفق باشیدسلام ادمین جانمن خیلی عجله دارم ، الان برنامه ریزیهام داره به هم میریزهو علت اینکه تاپیک جداگانه زدم همینهچجوری میتونم با Doman تماس بگیرمارسال مارکت هم هر چقدر تماس میگیرم ، میگن که فعلا نمیتونن این ماژول رو ارائه بدن ، چون کارای مهمتری دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 حالا ارسال مارکت که اون حرف رو زده به خاطر این نیست که کارای مهم تری دارن! واسه اینه که نمیتونن بنویسن!!! نمیدونم والا ایشون پاسخ پیام های بنده رو هم ندادن. من شماره ای از ایشون ندارم. حالا میخواین شما هم یک ایمیل به ایشون بزنین شاید جواب بدن. اگر نه باید منتظر بمونیم تا بیان خودشون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 من به این ماژول نیاز دارم ، کسی میتونه بنویسه ای ماژول رو؟؟از طریق پیام خصوصی خبر بدید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 دوست خوبم وب سرویس ارسال مارکت ایراد داره ولی متاسفانه پاسخ هم نمیدن برای رفع این مشکل. اگر مشکلشون رو رفع کنن میشه ماژولشون رو نوشت. متد SignIn در وب سرویس ارسال مارکت عمل نمیکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در خرداد 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 دوست خوبم وب سرویس ارسال مارکت ایراد داره ولی متاسفانه پاسخ هم نمیدن برای رفع این مشکل. اگر مشکلشون رو رفع کنن میشه ماژولشون رو نوشت. متد SignIn در وب سرویس ارسال مارکت عمل نمیکنه موفق باشید میشه بگید ارورش چیه من باهاشون تماس بگیرم ببینم میشه کاری کرد یا نهممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 اگه جواب دادن بهشون بگین طراح گفته متد SignIn عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در تیر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 سلاممن باز هم با ارسال مارکت تماس گرفتممیخوان بدونن که به چه شکل از این متد استفاده شده و اینکه قطعه کدی که برای استفاده از متد signin وبسرویس نوشته شده رو میخوان که ببینن چطر ازش استفاده میکنیم که به ارور میخوریممن دیگه نمیدونم چیکار باید کنمدارم هر تلاشی میکنم که این مشکل حل بشه اگه جواب دادن بهشون بگین طراح گفته متد SignIn عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 منم هر چه سریعتر این ماژول را لازم دارم و میخام بخرمبشرط درستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .