ezafemelcee ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 با سلام دوستان من الان یه مشکل دارم با اینستاگرام.اضافه شده به سایت ولی وقتی روش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته در ضمن اینم بگم که داخل ویرایش شبکه های اجتماعی در اینستاگرام ادرس پیچ رو هم اضافه کردم ولی به اینستاگرام متصل نمیشه.....حالا شما بگین مشکل من از کجاست . !!!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 آدرس سایت رو اگه میتونید بزارید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در مهر 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 انگار سوال خیلی سختی پرسیدم که همه توش موندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!از دیروز تا حالا هیشکی جواب نداده................ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 کد api رو دریافت کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .