hd.divx ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 یه قالب نصب کردم که وقتی برگشتم رو قالب اصلی دیدم قالب اصلی رو هم به هم ریختهراهی داره همرو دیفالت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 آدرس سایت؟ توضیحات تکمیلی؟ ماژولی نصب کردید؟ نسخه دقیق پرستا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 اول باید مشخصات و سوال رو بصورت کامل بیان کنید چون سوال ناقص و گنگ باعث عدم دریافت درست و باعث انتظار بی خود برای شما میشه.معمولا با حذف نصب ماژول پیکربندی قالب و حذف نصب ماژول منو افقی و نصب موارد گفته شده مشکل حل میشه واکنش ها : hd.divx 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در آبان 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 آدرس سایت؟ توضیحات تکمیلی؟ ماژولی نصب کردید؟ نسخه دقیق پرستا؟ رو زمپ دارم کار میکنمپرستا 1.6.14 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 پس حداقل سوالتون رو کامل و با جزییات بپرسید. منظور از بهم ریختگی چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .