decoweb ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 شلام و خسته نباشید ، این مشکل من چگونه میتونم رف کنم ؟ لطفا موارد زیر را درست کنید، سپس "تازه سازی داده ها" را برای چک کردن سازگاری سیستم جدید شما، کلیک کنید.فایلهاNot all files were successfully uploaded on your serverمن تمام فایل ها رو به درستی اپلود کردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سلامدوست عزیز اینجا چت روم نیست که بلافاصله جواب بگیرید. قانون انجمن ها اینه که سوال رو مطرح کنید و منتظر بمونید تا راهنمائیتون کنند.احتمالا فایلی بطور ناقص آپلود شده . برای اطمینان باید دوباره آپلود کنید. ابتدا فایل زیپ رو آپلود کنید و سپس در هاست آنزیپ کنید تا احتمال از دست رفتن فایلها به حداقل برسه موفق باشید واکنش ها : decoweb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
decoweb ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 شرمنده مرسی از توضیحات شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .