igifar ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام من یکی شاخه هایی که داشتم به زیر شاخه ای در یک شاخه دیگه تغییر دادم حالا وقتی برروی شاخه اصلی که جدیدا درست کردم کلیک می کنم پیغام میده و اعلام می کنه هیچ محصولی در این شاخه نیست.آیا روشی برای حل این مشکل هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 دلیلش این هست که محصولات در زیر شاخه فعلی هست که قبلا شاخه بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidvazh ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 سلامشما باید برید توی تمام محصولات شاخه اصلی که حالا کردیتش زیر شاخه و توی قسمت وابستگی برای محصولاتتون تیک شاخه جدید رو فعال کنید،موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 در این حالت اگر شما 10000 برفرض محصول داشته باشید قبلا از ویرایش تمام محصولات شما به دنیایی دیگه ای میرید و فروشگاه اینترنتی فقط برای اموات قابل استفاده هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 نه اینقدر هم نا امید کننده نیستچون پرستا از آی دی هم در آدرس ها استفاده می کنهیعنی اون آی دی محصول در نهایت برای موتور جستجو رو مهم می کنه نه آدرس شاخه یا زیر شاخه رو، ولی برای کاربر خب طبیعی هست که باید به شاخه جدید منتقل کنین تا ببینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .