ezafemelcee ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 با سلام دوستان من ار کجا باید کد api رو برای فعل کردن اینستاگرام بگیرم چون مثل اینکه وجود این کد لازمه.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 کد api برای اینستاگرام؟ از کجا چنین چیزی رو شنیدید؟ فکر نمیکنم اینستاگرام کد api بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 کد api برای اینستاگرام؟ از کجا چنین چیزی رو شنیدید؟ فکر نمیکنم اینستاگرام کد api بدهوالا من خودمم نمیدونم دوستان توی انجمن گفتن خوب پس من الان مشکلم چیه که اینستاگرام توی سایتم بالا نمیاد وقتی روی ایکونش میزنی هیچ اتفاقی نمی افتهممنون میشم جواب منو بدین و مشکلم حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 یه آدرس سایت بدید حداقل بشه دید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 یه آدرس سایت بدید حداقل بشه دیدببینین اصلا مراحل اضافه کردن اینستاگرام رو دقیق برام بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .