mohamedx6 ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 سلامبعد از آپدیت کردن ماژول ها خطاهای زیر نمایان شد لطفا جهت رفعشون راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 ماژول dashgoals رو از بسته دانلودی این انجمن کپی و روی هاستتون جایگزین کنید واکنش ها : mohamedx6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 سلاماگر حل نشد از روش بالا به پارامترهای پیشرفته >> کارایی برید و در قسمت بالا سمت چپ روی " خالی کردن کش " کلیک کنید موفق باشید واکنش ها : mohamedx6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 ماژول dashgoals رو از بسته دانلودی این انجمن کپی و روی هاستتون جایگزین کنیدتشکر ولی بنده این ماژول رو در انجمن پیدا نکردم لطف می کنید لینکش را بدیدنکته دوم این که کدوم قسمت از هاست قرارش بدم؟ در پوشه ماژول یا کانفیگ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 خود ماژول که در انجمن نیست. منظورم این بود از داخل نسخه پرستاشاپی که از انجمن دانلود کردید برش دارید. داخل پوشه modules بریزید واکنش ها : mohamedx6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 من که نتونستم دانلودش کنم برداشتم کلا از روی هاست حذفش کردم مشکل حل شدولی حالا ماژول مهمی بود؟ پس فردا به مشکل برنخورم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 مربوط به ماژول های بخش آماری در مدیریت پرستاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .