yousef007 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سلام من دیروز پرستا شاپ 1.6 رو نصب کردم البته با راهنمایی سایت شما الان آدرس سایتم اینطوری میاد tarage.ir/prestashop چطور این رو به tarage.ir تغییر بدم البته یه مشکلی هست که اگه سایت رو باز کنید متوجه میشید واکنش ها : paraw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 طبق همون آموزش در روت دامنه ای که دارید پرستا رو نصب کنین نه در ساب دامنه ای که ساختینمراحل کار یکی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 با سلام من هم با همین مشکل مواجه شدم و روی ساب دامین هم نصب نکردم پس چرا اینجوری شده arzonak.com/prestashop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
paraw ارسال شده در خرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2016 سلام ،ادمین محترم به ما بگن چیکار کنیم ! منم همین مشکل رو دارم .فایل های پرستا رو در روت هاست ( public_html) کپی کردم اما دیگه حتی برا نصب هم بالا نیومد .متاسفانه فایل های جامع ندارین که اینقدر ما عذاب نکشیم . همشم باید تو تاپیک های مختلف بچرخیم و آخرشم چیزی دستگیرمون نشه !آقا برا شما راحته ! برا ما سخته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
paraw ارسال شده در خرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2016 فایل های پرستا رو بعد از استخراج به روت اصلی( pulic_html) منتقل کردم . دیتا بیس رو هم ساختم . با لینک www.babadigi.com/install فرایند نصب تا به انتها به درستی انجام شد . پوشه install رو حذف ونام پوشه admin رو هم عوض کردم اما بعد از وارد کردن www.babadigi.com سایت به درستی بالا نیومد .اما ورود به کنترل پنل پرستا ( پیشخوان ) مشکلی نداشتم به نشانی !!!!!www.babadigi.com/admin59 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2016 سلامفایل index.html را از روت حذف کنید موفق باشید واکنش ها : paraw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .