www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2015 سلام ... آقا من وقتی سه تا بنر میذارم توی سایت همه چون توی یک ماژول هستند میچسبن پشت هم ... حالا می خوام بدونم چه جوری باید این بنر ها رو جدا کنم ؟ ... اگر راهش اینه که 3 بار دیگه ماژول بنرو نصب کنم اگه میشه کمکم کنید چجوری باید این کارو بکنم . قالبم الکترومارکت هست و پرستای 1.6.0.14 دارم .سایت : http://www.shoplix.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2015 برادر مرورگرت رو عوض کن من هیچ مشکلی نمی بینم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2015 نه منظور منو متوجه نشدید .. میخوام به عنوان مثال دو تا بنر داشته باشم که یکیش بالای محصولات محبوب باشه یکیش پایین محصولات محبوب . اما چون ماژول بنر یه دونست هر دو تا بنر پشت سر هم قرار میگیرن و جدا نمیشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2015 سلامباید از ماژول بنر چند کپی تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامباید از ماژول بنر چند کپی تهیه کنید موفق باشید وقتی کپی رو گرفتم باید داخلشون کدی رو تغییر بدم ؟ ... اگه میشه راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامبله به این راحتی نیست و بستگی به ماژول داره. باید متغیرها و دیتابیس و کلاسها و کنترلرها رو تغییر نام بدید و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامبله به این راحتی نیست و بستگی به ماژول داره. باید متغیرها و دیتابیس و کلاسها و کنترلرها رو تغییر نام بدید و ... موفق باشید میشه یه فایل آموزشی در این مورد بهم معرفی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .