farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلاممیخواستم بدونم چطور میتونم قسمت اخبار سایت و ماژول اونو تو قالب اضافه کنم. میخواستم مطالب و اخبار آی تی توش قرار بدم با عکس.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اگر به صورت رایگان بخواهید باید از ماژول smartblog استفاده کنید. نمونه پولی هم از سایت همکار پرستا استور و یا نمونه های خارجی موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اگر به صورت رایگان بخواهید باید از ماژول smartblog استفاده کنید. نمونه پولی هم از سایت همکار پرستا استور و یا نمونه های خارجی موجودهسلامماژول smartblog رو از کجا تهیه کنم. تو منوی ماژول خود کنترل پنل نیست جستجو کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 توی انجمن جستجو کنید به همراه راهنما هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .