m.raeisi ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 من عضو سایت پرستاشاپ شدم و یک فروشگاه اینترنتی آزمایشی درست کردم. اما به یک مشکل اساسی برخوردم. امکان نصب ماژول ندارم. وقتی به بخش Modules and Services مراجعه میکنم و روی «افزودن یک ماژول جدید» کلیک میکنم هیچ امکانی برای نصب ماژول وجود نداره. لطفاً اگر کسی تجربهی کار با این سایت رو داشته راهنمایی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلامدوست عزیز اون سیستم کلاود خود پرستاشاپه و ماژولهای خاص خودش رو داره.در اینجا هم پشتیبانی نمیشه موفق باشید واکنش ها : m.raeisi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sagharr ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلامببخشی خواستم بدونم ماژول بعد از نصب دقیقا کجا قرار میگیره من ماژول ویرایش قالب و ماژول اسلایدر رو نصب کردم اما نمیدونم از کجا باید ازش استفاده کنم کجا قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلامبستگی به ماژول دارهبرخی ماژولها در صفحه ماژولها دارای پیکربندی (ویرایش) هستند و تنظیم میشوندبرخی ماژولها در بخش مدیریت منو ایجاد میکنندبرخی ماژولها اصلا تنظیماتی ندارند و عملیاتی هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .