behnam_rs232 ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلام برای ترجمه چنتا ماژول از طریق پنل پرستا 1.6 نیاز به افزایش مقدار maximum_input_vars هستم اما با پشتیبانی هاست میگه امکان افزایش به 10000 وجود نداره من چطور می تونم به صورت دستی یا از طریق نرم افزار خاصی مثل poedit در وردپرس ویا ... اقدام به ترجمه فایل کنم؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 می تونید اول روی هاست نصب کنید و بعد ترجمه کنید و فایل ترجمه رو منتقل کنید.البته فکر نکنم قالب پرستاشاپ اینقدر دیگه مشکل ترجمه نداره.از قسمت بومی سازی و بعد ترجمه ها و ازقسمت پایین قسمت "افزودن و یا بروزرسانی" زبان پارسی رو انتخاب و اضافه و یا برروز رسانی کلیک کنید. واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 درود قالب و ماژول ها تماما انگلیسی هست ، تشکر لوکال ایده خوبیه واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 90 درصد پرستاشاپ توسط این انجمن ترجمه شده اگر از روش دوم استفاده کنید کارتون سریعتر انجام میشه واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 منظورمو درست متوجه نشدید منظورم پرستاشاپ فارسی نبود قالب و ماژول ها از سایت خارجی خریداری شده به همین دلیل میخوام ترجمه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 پس بهترین راه نصب روی لوکال و ترجمه کردن و انتقال به هاست هستش واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .