gharanjik ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلام دو تا سوال داشتم 1- چجوری میشه این صفحه پیش خوان رو سفارشی کرد چون صفحه یکم شلوغه (میخواسم یکسری از امکانات رو از این صفحه پیش خوان حذف کنم )2- بعد چجوری میشه بعضی متن های این صفحه اصلی مدیریت رو ویرایش کرد . (مثلا این ستون هاسمت راست و هدر ---میخوام برا خودم سفارشی کنم ) باید از سورس اینکارو کنم یا از جای دیگه ای انجام بدم ؟ممنون میشم به هر دو سوال به صورت گزینه ای جواب بدیدhttp://s6.picofile.com/file/8206258550/121.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 از منوی مدیریت قسمت منوها واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 1-ماژول ها >قسمت امار و ارقام >ماژول های مربوط به داشبورد غیره فعال کنید. 3: مسیر در هاستتون (همون سورس خودتون)/translations/fa رو برو- فایل مر بروط به پیشخوان رو میتونی ویرایش کنی.فک کنم این باشهadmin.phpموفق باشی واکنش ها : gharanjik 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .