javad66 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 با سلام خدمت دوست عزیزمون آقای دانوش و تقدیر و تشکر از زحمات ایشان برای کمک به بچه ها درپرستا. من این نسخه جدید را روی لوکال هاست ریختم می خواستم چند تا نکته رابگم اول اینکه نسخه من 1.4.6.2 بود و به من این پیغام را داد که نمیشهآپدیت کنمش و گزینه آپدیتش غیر فعال بود ولی من تونستم با جایگزین کردنفایلایی که توی آموزشتون گذاشته بودیدنسخه خودم را بروزرسانی کنم اما چند تا مشکل داره که می خوان اونها را در جهتراهنمایی بنده و سایر دوستان از طرف شما ذکر کنم : 1- در قسمت مدیریت- مشتریها وقتی که روی یک مشتری یک می کنی برای تغییراتدر مشخصات با این پیغام ها روبرو می شی Warning: include_once(pdate.php) [function.include-once]:failed toopen stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\pars\classes\Tools.php on line 1164Warning: include_once() [function.include]:Failedopening 'pdate.php' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\pars\classes\Tools.php on line 1164Fatalerror: Call to undefined functionpdate() in C:\xampp\htdocs\pars\classes\Tools.php on line 1165 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 دوست عزیز این مشکل رو آقا دانوش در حال پیگری هستن .انشالله به زودی حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 من فایل pdate را در شاخه classes کپی کردم مشکلش حل شد اما باز تاریخش برگشت به حالت میلادی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 البته اگر اصلاحیه رو دوباره نصب کنید مشکل حل میشه و نیاز نیست فایل رو به پوشه منتقل کنید. البته کپی کردن فایل که شما انجام دادید هم کار رو راه میندازه و نیازی نیست دوباره اصلاحیه رو نصب کنید. در مورد میلادی بودنش هم قبلاً ذکر شده. اگر به بحث دانلود اصلاحیه برید میبینید که در اشکالاتش ذکر شده بعضی قسمت ها همچنان میلادی هستند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 قسمت مشتریان برای من هم مشکل داره و فقط یک مشتری رو نشون می ده و گزینه های مربوط به اعمال ها حدف شده. با کلیک روی اسم مشتری، در صفحه مربوط به اطلاعات مشتری، هیچ چیز نشون داده نمی شه. فایل admincostomer از پرستا اصلی رو جایگزین فایل اصلاحیه کردم بازم مشکل حل نشد. اصلاحیه رو دوباره دانلود کردم و فایل اون رو هم قرار دادم بجای اون باز انجام نشد. سفارشاتی هم که مشتری ها میدن و پرداخت می کنن توی سیستم ثبت نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 شما یک فایل pdate.php رو از داخل پوشه روت فروشگاه به classes کپی کنید. باید حل بشه. ثبت نشدن سفارشات دیگه بعیده چون به این قسمت دست نزدم.اگر بازهم مشکلی بود اطلاعات هاست و پنل مدیریت رو پیام خصوصی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 كپي كردم. مشكل حل شد. تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .