mohzamohza ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با سلاممن در مرحله ایجاد دیتا بیس به ارور زیر برخورد میکنم:Note: Enabling the database statistics here might cause heavy traffic between the web server and the MySQL server.در ضمن در مرحله سوم نصب جلوی این گزینه ضربدر قرمز زده :گزینه PHP magic quotes فعال استودر مرحله بعدی ارور :سرور پایگاه داده یافت نشد. لطفا نام کاربری، گذرواژه و فیلدهای پایگاه داده را بررسی کنید (DbPDO) را میدهد و امکان ادامه نصب وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 دوست خوبم از ارسال پست تکراری بپرهیزیدآموزش ایجاد دیتابیس رو با جستجو پیدا کنید و طبق اون عمل کنیدخطای دوم رو باید با مسئول سرور مطرح کنید و بگید magic quotes رو غیرفعال کنن براتونخطای سوم هم بر میگرده به همون مشکل اولتون یعنی ایجاد دیتابیس پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه عضو شدم و می خوام که پرستا رو رو هاست نصب کنم مراحل آپالود را انجام دادم ولی در قسمت دیتا بیس یک مشکلی دارم اول اینکه من روی یک ساب دامین می خوام پرستا نصب کنم چون روی دامین اصلی وردپرس نصب هست بعد اینکه برای ساخت دیتا بیس باید چکار کنم ؟ من یک دیتا بیس ساختم ولی با دیتابیس قبلی هست این هم نمونه اون saletopi_presta1ولی وقتی با ساب دامین وارد ممی خوام بشم برای مراحل نصب پرستا این نوشته میادThe server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,[email protected] and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Errorerror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.شرمنده طولانی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 سلامتنظیماتی رو اشتباه انجام دادینبرای ساخت دیتابیس و یا ساخت ساب دامین در گوگل مقالات فراوانی پیدا میکنید و بسته به کنترل پنل هاستتون متفاوتهقبل از ارسال در انجمن حتمن جستجو کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .