puzzelfix ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 سلام دوستانمحیط مدیریت سایت بعد از غیر فعال کردن دیباگیعنی انتخاب گزینه هرگز کامپایل مجدد نشود و زدن دکمه ذخیره یکدفعه صفحه سفید میادش الانم نه محیط مدیریتو دارم نه سایتوادرس سایتwww.puzel.irدوستان لطفا راهنمایی کنید که سایت سریعتر بالا بیاد چون تا قبل ساعت پنج باید اوکی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 دیباگ رو روشن کنید تا بشه خطا رو دیدو یک خواهش: لطفا از نوشتن با فونت خیلی درشت یا رنگ های خیلی جیغ خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 من محیط مدیریت رو ندلرم الان چطور و از کجا دیباگ رو روشن کنم چون مدیریتم سفید میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 فکر کنم روشن شد و این ارور میده چیکار کنم ممنون میشم سریعتر بگین سایت ما بازدیدش بالاست و داریم ضرر میدیم Fatal error: Call to undefined method Module::preCall() in /home/puzelir/public_html/classes/Hook.php on line 501 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 اقا یکی نیست یه جواب به ما بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .