almarket.ir ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 سلامپرستاشاپ من خطای 500 رو نشون میده.پرستاشاپ رو دوباره نصب و با بانک اطلاعاتی جدید و فایل بکاپ بانک قبلی رو روی بانک اطلاعاتی جدید ایمپورت می کنم باز هم خطای 500 رو نشان میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 دیباگ رو روشن کردم این خطا رو نشون میدهقالب "dariche" در دسترس نمیباشد. لطفاً نام پوشه قالب و مجوزها را بررسی نمایید.at line 166 in file classes/controller/FrontController.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 به این خاطر هست که قالبتون رو روی قالب دریچه گذاشتین و دستی پوشه دریچه رو پاک کردین. به تنظیمات - قالب ها مراجعه کنید و قالبتون رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 الان روی محصولات کلیک می کنممثل این خطا رو نشون میده و محصولات عکس ندارن و ایجاد تصاویر بند انگشتی رو هم میزنم فایده ای ندارهنمونه خطاهاThe requested URL /application-software/168-autodesk-autocad-mechanical-2016-64bit.html was not found on this server. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 تشکر مشکل در بخش سئو بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .