monoam ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 من بعد از عوض کردن زیر شاخه در منوی افقی دیگه وقتی میرم روی شاخه والد توی منوی افقی زیر شاخه ها رو نشون نمیده.قبلا زیر شاخه ها رو نشون میداد...قالب دیفالت رو استفاده می کنم فقط رنگ قالب رو عوض کردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 وارد پیکربندی ماژول منوی افقی بشید و دوباره وارد کنید شاخه هاتونو در منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 دوستان در صفحه اصلی سایت دمو به طور پیش فرض وقتی در منوی افقی موس قرار گیردmouseover تب محصولات مثلا پیراهن باز شده و یک منو که شامل محصولات مرتبط با پیراهن است نمایش داده می شودمثلا پیراهن راحتی و...می خواهم این ترتیب نمایش را تغییر دهم و محصولات مرتبط با فروشگاه خودم را نمایش دهمدر ضمن در سایت "منوی افقی " را جستجو کردم ولی نتیجه ی مطلوب من پیدا نشدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 دوستان در صفحه اصلی سایت دمو به طور پیش فرض وقتی در منوی افقی موس قرار گیردmouseover تب محصولات مثلا پیراهن باز شده و یک منو که شامل محصولات مرتبط با پیراهن است نمایش داده می شودمثلا پیراهن راحتی و...می خواهم این ترتیب نمایش را تغییر دهم و محصولات مرتبط با فروشگاه خودم را نمایش دهمدر ضمن در سایت "منوی افقی " را جستجو کردم ولی نتیجه ی مطلوب من پیدا نشدممنونممنون میشم اگه کسی مارا یاری کنهچون من ماژول منوی افقی را گشتم ولی فقط میشه در نوار منوی افقی اضافه کرد ولی بعدش نمیشه به همون منو زیر شاخه جدید اضافه کردنمیدونم چرا متوجه منظورم من نمیشیدتوی عکس می تونم تاسیسات برقی ، لوازم جانبی و شبکه را وارد کنم ولی برای هر کدام مثلا تاسیسات برقی نمیتونم زیر مجموعه هاشو را در همون جا نشون بدمیعنی اگه کاربر روی تاسیسات برقی رفت سایر محصولات مرتبط با آن نمایش داده شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلام دوستان عزیزلطفا راهنمایی کنیدخیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .