iranpishraft.com ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 عرض سلام و احترامیک سوال داشتمفرض بفرمایید بنده در بخش مدیریت محتوا یک صفحه ساخته ام چه طور لینک این صفحه را بدست بیاورم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 سلامhttp://www.iranpishraft.com/sitemapدر اینجا میتونید صفحه ها رو ببینید موفق باشید واکنش ها : iranpishraft.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranpishraft.com ارسال شده در آبان 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 کمال تشکر رو دارم مشکلم حل شدفقط یک سوال دیگر دارم واینکه چه طور میتونم قبل از اسلایدر یا بعد از اسلایدر در همان صفحه مطلب درج کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 نمیتونید نیاز به ماژول مخصوص برای هر کاری دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .