gharanjik ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام بعد ارتقا سایت باید همه ماژول رو یکی یکی بروزرسانی کنیم ؟ http://s3.picofile.com/file/8208809226/300.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 بالا صفحه نوشته بروز رسانی همه کلیک کنید همه ماژولها به روز میشه نیازی نیست تک تک بروز رسانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلاممن بروز رسانی همه رو میزنم صفحه ریستارت میشه اما هیچ کدام بروز رسانی نمیشن ... مجبورم تک تک بروز رسانی کنم که کار خیلی سختیه چکار باید بکنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلامبه خاطر محدودیت هاستتونه. خطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 تو خود پرستاشاپ جایی هست که خطای ها رو نشون بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 سلام . مشکلم این شکلی حل شد. رفتم تو سی پنل ورژن php ام روی 5.4 بود. چند تا عقب تر رفتم نشد . بالاخره وقتی ورژن php رو 5.5 کردم درست شد و بروز رسانی ها همه با هم انجام شد.البته دوباره 5.4 کردم چون با این ورژه بهتره سایت کار میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلامدر ادامه مطلبی که در بالا گفتم . چند بروزرسانی جا مونده بود دستی دادم . خلاصه داشتم به سایت ور می رفتم دیدم صفحه کاملا سفید است و سایت دیگه بالا نمی آید. هر کاری کردم نشد.ورژن پی اچ پی رو تو سی پنل دستکاری کردم و یکی یکی عقب رفتم گذاشتم روی 5.2 یهو سایت بالا اومد. حالا برای چه افزونه ای بوده چی شده نمی دونم چون قبلا با 5.4 درست کار می کرد. گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .