Vahidvazeh ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلاممن همیشه سایتم با زرین پال درست کار میکرد،ولی امروز یهو خراب شد و محصول رو که میخری اخرین مرحله که میره واسه پرداخت میزنی که بری تو دروازه زرین پال خطا میده و عکس زیر میشه سایتحالا باید چکار کنم؟http://uupload.ir/files/lxg_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Vahidvazeh ارسال شده در آبان 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 لطفا جواب منو بدید فروشگاهم کلا تعطیل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Vahidvazeh ارسال شده در آبان 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 سلامروشن کردم و به همونجا رفتم خطای زیر رو میدهباید چکار کنم؟Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/aysashop/public_html/header.php on line 36 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Vahidvazeh ارسال شده در آبان 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 چک کردم در مورد کد ای نمادم بودکامل کد رو برداشتم و درست شدیعنی حالا که این لاین رو برداشتم واسه نماد اعتمادم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 کد رو در فایل header.php گذاشته بودید؟!ماژول آی نماد رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Vahidvazeh ارسال شده در آبان 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 کد زیر رو از توی فایل header.php برداشتم و مشکل برطرف شد،نماد اعتماد هم دارم و فعال هست و هیچ مشکلیم واسش پیش نیومد<iframe src="/eNamadLogo.htm" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 ممکنه کش داشته باشید. ماژول نماد رو نصب کنیدو یک نکته. برای گذاشتن کدهاتون حتما در فایل های tpl قالب کدها رو اضافه کنید نه php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .