monoam ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 من هر موقع لینک سایت رو توی تلگرام کپی می کنم برام می نویسهwww.senoqte.comفروشگاه شما!!من میخوام جای این جمله ی "فروشگاه شما" یه چیز دیگه بنویسه! این کجا اصلا ست می شه کسی میدونه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 از داخل پنل پرستا برید داخل منوی تنظیمات >>> SEO و URL ها و بعد از اون صفحه ای که اسمش INDEX هست رو ویرایش کنید و عنوان صفحه رو تغییر بدید در اصل تگ Title رو باید تغییر بدید که میتونید فایل Index.php از روت اصلی وب سایتتون رو به صورت دستی تغییر بدید ، اما راه بالایی توصیه میشه واکنش ها : سات کالا Satkala.com و monoam 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 ممنون ا ز پاسختون من اینکاری که فرمودید رو کردم ولی متاسفانه درست نشد. توی ایندکس هم این تگ وجود نداشت! راه دیگه وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلاماگه منظورتون نام فروشگاه است ، از تنظیمات >> تماس ها میشه عوض کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 والا نه منظورم دقیقا همون تایتل است! نه اسم فروشگاه! اسم فروشگاه رو عوض کردم از همین مسیری که فرمودید. ولی برای رفرنس دادن به باقی به مشکل خوردیم و برامون حیاتیه به فایل پیوست دقت کنید.این رو هم عوض کردم ولی متاسفانه عوض نمیشه و همیشه وقتی لینک سایت رو توی تلگرام کپی می کنیم می نویسه فروشگاه شما!!! میخوام بنویسه ایده های نو و خلاقانه هنری! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلامکش مرورگر و پرستاشاپتون رو حذف کنید. فروشگاهتون مشکلی نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 ممنون ا ز پاسختون من اینکاری که فرمودید رو کردم ولی متاسفانه درست نشد. توی ایندکس هم این تگ وجود نداشت! راه دیگه وجود نداره؟ عزیز من تگ تایتل تگ اجباری هستش ، همه صفحه های HTML باید داشته باشن نداشته باشن عنوان HTML شناخته نمیشن تو ایندکس سایت شما خط نهم هستش! اون کلمه ای که بعد خط تیره هست فک کنم همونه که موقع ثبت نام میگیره به تایتل اضافه میکنه پرستاالان دقیقا یادم نیست کجا بود باید دوستان راهنماییت کنن ولی چون فعلا جواب ندادن بهت اون یه تیکه ی بعد دش رو با خود دش رو دستی پاک کن از کنترل پنل هاستت برو فایل ایندکس رو ادیت بزن تایتل رو اون قسمبش رو پاک کن و ذخیره کن .اگه دوباره اونو اضافه کرد ، صبر کن تا دوستان بگن اون تیکه دوم که اسم فروشگاه هست فک کنم کجای پنل باید عوض بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 همون راه اولی که گفته بودید برای تغییر اطلاعات index در Seo , URL ها روش درستی بود! اما اینکه در لحظه درست نمی شد علتش اینکه تلگرام برای اینکار از سرچ گوگل استفاده می کنه و بعد از اینکه لینک رو از گوگل گرفت متا دیتا رو نشون میده! پس حداقل بین یک یا دو هفته زمان برای اپ دیت شدن این موضوع نیازه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .