aminamin ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 با سلاماین سایت را ببینیدhttp://tandispelak.com/shop/در بالای سایت یه نوار مشکی رنگ داره نمایش میده میخواستم که اون قسمت را بردارم میشه راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 سلام الان سیستم دم دستم نیست. فردا بهتون میگم کجارو صفر کنید. اوکی بشه. شاد باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 دقیقا کجارو میخواهید حذف کنید.اسکرین شاتش رو بفرستید.دقیق مشخص کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 دقیقا کجارو میخواهید حذف کنید.اسکرین شاتش رو بفرستید.دقیق مشخص کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلاماسکرین شات پیوست شد http://s3.picofile.com/file/8209525142/87.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در آذر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2015 سلام دوستان.من یه قالب لیو تم برای فروشگاهم نصب کردم الان یکی دوخط نوشته از یکی از صفحه هاش میخوام ویرایش کنم.باinspectelement که ویرایشش میکنم همون چیزی که میخوام در میاد.اما نمیتونم اون صفحه روتوی قالب پیدا کنم.چطوری میتونم اینکارو بکنم؟صفحه ش رو پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 برای تغییر ترجمه ها باید به بخش بومی سازی - ترجمه ها مراجعه کنیدالبته اکثر قالب های لئو از طریق ماژول leowidget قابل تنظیم هستند (متن، عکس و ...) میتونید از سایت دی بی اس راهنمایی بیشتری بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .