digikadeh ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین انجام دادمفایل ها رو ریختم توی روت .سپس فایل setting.php رو از داخل پوشه config باز کرده و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد کردم .دیتابیس رو هم ایمپورت کردم تو phpmyadminحالا بعد از ایمپورت دیتابیس ، جدول ps_shop_url رو پیدا کرده و اسم دامنه سایت و مسیرش رو تغییر دادم .قسمت مدیریتم استایلش از بین رفته از دوستان کسی راهنمایی میکنه ؟ ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 دامینتون تغیر کرده؟ واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آبان 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 دامینتون تغیر کرده؟ نه هنوز رو ای پی اختصاصی تست کردم آخه مدیریته قالب نیست با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 یک بار دیگه مراحل رو طی کنید. اطلاعات دیتابیس رو بایدsettings.old.phettings.inc.phpوار کنید. واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .