andria ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلام دوستاندو تا قالب خارجی دانلود کرده ام ولی فقط بسته قالبش هستاز نصب قالب که میرم از قسمت وارد سازی از کامپیوتر قالب انتخاب میکنم و ذخیره میزنم که خطای زیر میدهسایز فایل سرور با سایز فایل محلی متفاوت است.از قسمت واردسازی از طریق FTP هم قالب انتخاب میکنم خطی زیر میدهد!خطایی در زمان کپی فایل رخ داد.اگه راه حلی برای نصب قالب وجود دارد لطفا بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 اگر قالب هاتون لایسنس دارند که میتونید از پشتیبانشون راهنمایی بگیرید. اگر نه پیشنهاد میکنم قالب ها رو کلا پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 قالب از سایت های خارجی دانلود کرده امقالب نصب نمیشه - منظورتون کدوم قالب پاک کنم و برای چه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .