singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلاممشکل اول که نمیتونم حل کنم1-میخوام روش پرداخت رو روی پیک متوری بزارم و برای هر فاکتور 1000 تومن هزینه پیک موتوری بزارم ولی هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم کمک کنین2-بعد از سفارش باید تعداد کالا کم بشه ولی نمیتونم تنظیمش کنم ممنون میشم کمک کنین چجوری تنظیمش کنم؟ واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلام1- تو بخش ارسال>> حاملها میتونید یه حامل تعریف کنید و هزینه رو 1000 تومن بذارید2- زمانی که سفارشی ثبت میشه تعداد موجودی بصورت خودکار کاهش پیدا میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 اگه یوز و پس بدم برام درست میکنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 1. آموزش تنظیم صحیح حامل رو در انجمن مطالعه کنید2. تنظیمات - محصول ها - فعال کردن مدیریت موجودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 همشو انجام دادم ولی موجودی کم نمیشهhttp://singleshop.irاولین محصول موجودی زدم صفر ولی صفحه اول گذینه موجودی روشن(شامپو کافئین و روغن هسته انگور) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 شاید گزینه سفارش بیشتر از موجودیتون فعالهتنظیمات>>محصولها>>اجازه به سفارش محصولات بیشتر از موجودی باید خیر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 اونم خیر ولی بازم موجودی هست اگه میشه یوز پس بدم برام ردیفش کنین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پ خ کنید برام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پ خ شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 زیاد نگاه نکردم اما اولین چیزی که به چشمم خورد اینه که انبارداری رو فعال کردین و کارکردن با انبارها یه مقداری زیادی سخته ظاهرا و خودمم هرچی دنبال نحوه کار با انبارها گشتم چیزی پیدا نکردمبه نظرم انبارداری رو خاموش کنید و مشکل رو چک کنید الان نگاه کردمتو صفحه محصولتون تو بخش مقدار تیک گزینه زمانی که موجود نیست رو زدین اجازه به ثبت سفارشتیکش رو برداشتم مشکل حل شد متاسفانه یاهو ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 اگه با خاموش کردن اون حل میشه خاموش کنین ولی قبلا هم خاموش بود کم نمی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 یه مشکل دیگه هم دارم اینه که میشه آمار مدیریتو صفر کرد؟(یعنی تعداد خرید ها از این جور چیزارو) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پست قبلی رو آپدیت کردم قبل از پست شماگفتم شاید متوجه تغییر نشینیکبار دیگه پاسخم رو بخونین در مورد پاک کردن سفارشها هم بلهماژولی به اسم پاکسازی کننده پرستاشاپ وجود دارهبگردید پیداش میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 یه مشکل دیگه هم دارم توی قسمت پرداخت نوشته پرداخت با چک (فرآیند سفارش طولانی تر است) میشه اینو تغییر داد و پیک متوری یا پستی معمولی یا پیشتاز بزاریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 کسی هست واقعا حرفه ای باشه هزینه میدم کلا سایتو برام آماده کنه.اگه هست نمونه سایت بده همکاری کنم باهاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 ماژول چک رو غیر فعال کنید و یه حامل پیک موتوری ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 داداش امیر من میخوام خودکار تعداد محصول کم بشه و محصول تموم شد اجازه ثبت سفارش نده اینجوری میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 مگه الان اینجوری نیست؟خودتون از یه جنس موجودی دار خرید کنید ببینید چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 کم نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .