parstellshop ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلام میخوام کد الکسا را به سایت اضافه کنم فقط نمیدونم باید کجای فایل باید بزارم که برنامه نویسی خراب نشه.لطفا راهنمایی کنید.راستی طبق راهنمایی خود الکسا باید در فایل footer.tpl بزارم.You can add the Certify Code to Prestashop by editing your site’s footer.tpl file and inserting the code in it. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پوشه theme/yourtheme/footer.tplالبته تا جایی که من میدونم الکسا یک فایل html هم میده که میتونید به جای قرار دادن کد، اون فایل رو روی هاستتون آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parstellshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پوشه theme/yourtheme/footer.tplالبته تا جایی که من میدونم الکسا یک فایل html هم میده که میتونید به جای قرار دادن کد، اون فایل رو روی هاستتون آپلود کنیدنه منظورم اینه که کجای برنامه نویسی بزارم؟بعد یا قبل از چه خطی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 قبل از </body> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 قبل از </body> باسلام میشه بگید این خطاهایی که توی عکس ضمیمه شده این پیام نشون داده میشه رو چطوری میتونم رفع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 سلامباید فایلی که گفته رو دانلود کنید و در هاستتون بریزید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed6171 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 سلام بلاخره متوجه نشدم که واسه الکسا چیکار کنم منالان تو سایت الکسا که می زنم تو قسمت نمودارهای سایت رو می زنه اطلاعاتی در دسترس نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2018 تا زمانی که رنک الکسای شما زیر 100000 جهانی نیاد نمودار نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .