تیجی آی ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 با سلام: از پرستا 1.6 و قالب پیش فرض استفاده می کنم 1- عدم نمایش نقشه گوگلی. در قسمت Url ماژول مربوطه آدرس نقشه گوگلی سایت رو دادم ولی نشون نمی ده 2- وقتی روی یک شاخه کلیک می کنم عدم نمایش صفحه های بعد در صفحه ی محصول مربوط به آن شاخه... یعنی محصولاتم 16 تا هست فقط 12 تا رو نشون می ده شماره ی صفحات بعدی حذف شده. 3- این دو تا تصویر رو نگاه کنید.. در ابتدا اول تگ اچ 4 به این اندازه بود ولی الان که تگ اچ 4 میدم به متنم سایزش بزرگتر از حد معمول شده چه طور درستش کنم و به تنظیم قبل برگرده؟ خواهشا با جزئیات راهنمایی کنید چون هر وقت از شما سوالی داشتم به نتیجه نرسیدم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2015 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 چرا کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 اول از همه آدرس سایتتون رو بفرمایید1. نقشه گوگل از رو آدرس تشخیص نمیده. باید به تنظیمات - تماس های فروشگاه مراجعه کنید و طول و عرض جغرافیایی تعیین کنید2. احتمالا بخاطر باگ ماژول ناوبری لایه ای است3. باید بررسی بشه. شاید قالبتون رو دستکاری کردید یا استایل یک ماژول دیگه داره اورراید میکنه استایل پیش فرض رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 وارد سایت http://www.gorissen.info/Pierre/mapsشدم و طول و عرض جغرافیایی مکان رو وارد سایت کردم ولی با این حال نشون نمیده... حافظه موقت هم پاک کردم و کامپایل اجباری هم روشن کردم ولی باز نشون نداد.. چی کار کنم؟ فقط یک بار یک قالب رایگان نصب کردم و بعد برگردوندم به قالب پیش فرض...ممکنه از این باشه؟ برای این که مشکلم حل بشه چی کار کنم؟ اگه احتیاج به کد نویسی و تغییر در کد داره راهنماییم کنید..نقشه ی سایت رو ببنید تصاویری به صورت علامت سوال اومده یک بار این موضوع رو مطرح کردم ولی به جوابی نرسیدم... خواهشا راهنمایی کنید...می خوام لوگو سایت رو قرار بدم در بالای مرورگرم که به طور پیش فرض لوگوی پرستاشاپ هست... در تنظیمات-- قالب ها --- در قسمت آرم سربرگ و شمایل مغازه عکس رو گذاشتم ولی نشون نمی ده و همون لوگو پرستاشاپ هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 منو سایت هم خرابه... این مشکل رو چندین بار مطرح کردم ولی به نتیجه نرسیدم واقعا دیگه خسته شدم .. اگه یک راهنمایی خوب کنید به نتیجه برسم ممنون می شم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 مشکل مپتون باید بررسی بشهبرای نقشه سایتتون وارد پوشه قالب شده و از پوشه css فایل sitemap_rtl.css (اگر موجود نبود فایل sitemap.css) رو باز کنیداین خط رو پیدا کنید: .categTree ul.tree li و از url پس زمینه background یک ../ حذف کنیدشمایل مغازه رو هم باید با فرمت ico بذارید (میتونید از ابزار تبدیل آنلاین استفاده کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سپاسگزام... خطی که گفتید رو پاک کردم ولی درست نشد..حافظه ی موقت رو پاک کردم-کامپایل اجباری روشن-حافظه نهان روی خیر- و حافظه ی موقت سی اس اس هم خاموش کردم و بعد روشن ولی تغییرات رو نشون نمی ده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 آقای ادمین یک راهنمایی خوب کن این سه تا مشکل من حل بشه.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 شاید اگه image هم در این خط حذف کنیم درست بشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 عرض کردم خدمتتون یک دونه از ../ ها رو پاک کنید اما شما هر دوی اون ها رو پاک کردید واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 هر جفت راه رو امتحان کردم ولی تغییری مشاهده نگردید... نقشه ی گوگلی سایت درست شد.. در مورد منو سایت که بخش مهمی هست هم راهنمایی کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 من اصلاح شده هاش رو میذارم براتون: background: url(../img/sitemap-horizontal.png) no-repeat right 15px transparent; و background: url(../img/sitemap-last.png) no-repeat 100% -4px transparent; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در آذر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 ممنونم از شما.. درست شد.. برای منو هم یک تایپک بگذارم یا تو همین تایپیک به جواب می رسم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 بله جداگانه پست بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin.m ارسال شده در فروردین 27، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2020 سلام در بخش فروشگاه ها نقشه رو نشون نمیده و با اخطار زیر مواجه میشم This page can't load Google Maps correctly نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2020 سرویس نقشه گوگل دیگه کار نمی کنه باید دنبال سرویس های جایگزین باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .