ahmad592 ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 سلام دوستان. من میخوام بدونم آیا راهی هست که وقتی از طریق inspect element تغییری رو در تم تست میکنم بتونم سریع اون تغییر رو ذخیره بکنم. اگر نمیشه یکی به من بگه چطوری میتونم محل دقیق اون فایل html مورد نظر رو -که دارم تست میکنم- توی هاست پیدا کنم تا برم سراغش و تغییر لازم رو اعمال کنم. البته این رو میدونم که محل فایل css مورد نظر رو میشه پیدا کرد اما راه پیدا کردن فایل html رو نمیدونم.قبلا از پاسخهای دوستان سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 پرستاشاپ فایل html نداره. بجاش فایل tpl داره که از موتور smarty استفاده میکنه و محل این فایل ها رو باید بر اساس تجربه پیدا کنید واکنش ها : ahmad592 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .