تهرانی ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 درود سوالی برای بنده مطرح شده بود و آن این است که آیا امکان قرار گیری عکس در وسط متن وجود دارد؟ بنده در قسمت:مرکز<ردیف بندی نوشته<قالب<قالب<ویرایشگر پرستاشاپعکس را بر روی حالت مرکز قرار می دهم اما متاسفانه تغییری ایجاد نمی شود. حال آنکه با استفاده از تو رفتگی ها امکان قرار دادن عکس ها در مرکز وجود دارد اما به نظر اینکار اصولی نبوده و باعث دفرمه شدن (کوچک شدن) عکس در حالت موبایل می شود. آیا راهی وجود دارد تا عکس ها به وسط نوشته برده شود؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 احتمالا نیاز باشه برای هر کدام از عکس هاتون از کد, <center> استفاده کنید. البته تست نکردم ولی شاید جواب بده. من اینطور فکر میکنم. البته من با چند ورژنی اخری پرستا کار کرده ام این به نظرم جز کمبوداشهومطمئن باشید رفع میشه واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آذر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 درود فراموش کرده بودم؛ باید در پاراگرافی که عکس وجود دارد مقدار text-align پاراگراف را برابر center قرار داد: "style="text-align:centerدر صورتی که عکس در پاراگراف وجود نداشت باید مقدار float را برابر none قرار داد: "style="float:none با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 مقداری به نام float center نداریم. بلکه مقدار float: none; صحیح هست واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آذر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 تصحیح شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .