Reza.Ahmadi ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 با عرض سلام و احتراممن زبان انگلیسی و ارز دلار و به سایتم اضافه کردم.سوالم اینه که نرخ تبدیل و قالب رو روی چی تنظیم کنم که قیمت های ریالی رو به دلار 3.600 تومان تبدیل کنه؟مثلا اگر قیمت یک محصول 324.000 تومان هست وقتی کاربر واحد پولی رو روی دلار میزاره قیمت محصول بشه 90 دلار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در آذر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 نرخ رو درست کردم الان فقط یک 0 اضافی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 منظور اینه که 10 برابر نشون میده یا اعشار زده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در آذر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 ده برابر نشون میدهخودتون ببینیدwww.microgsm.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 پس ارزتون رو ویرایش کنید و ضریب تبدیلش رو تقسیم بر 10 کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .