farhad_r3 ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 من از نسخه پرستاشاپ 1.6.0.6 استفاده میکنمداخل بخش مدیریت زمانی که مثلا دهتا ویژگی برای لپتاپ مینویسم و دکمه ذخیره رو میزنم یهو به صفحه کاتولوگ محصولها برمیگرده و ویژگیهارو ذخیره نمیکنهواقعا کلافم کرده، ممنون میشم کمکم کنید واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 نیاز به بررسی داره. شاید روشن کردن دیباگ کمک کنه بتونید متوجه خطا بشید واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 نیاز به بررسی داره. شاید روشن کردن دیباگ کمک کنه بتونید متوجه خطا بشید چجوری دیباگ رو روشن کنم؟ باید داخل کدها on کنم یا اینکه از مدیریت میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 جستجو کنید واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 وقتی روشن میکنم دیباگ رو پیغام زیر رو میده:Warning در خط 1154 در فایل /home/pckalane/public_html/classes/Tools.php[2] preg_replace() [<a href='function.preg-replace'>function.preg-replace</a>]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 24 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2015 خطای خاصی رو نمایش نداده دیباگ. یا منتظر راهنمایی سایر دوستان باشید شاید مشکل مشابهی رو قبلا داشتند و بتونن راهنماییتون کنند یا تیکت بزنید براتون بررسی فنی انجام بشه واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 کسی نیستش کمک کنه؟ خواهش میکنم کمک کنید، تیکت دادم جوابی نگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .