mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلام دوستان عزیزمن سه تا مشکل دارم1- لطفا من را راهنمایی کنید که چطور فاصله هدر با اول صفحه سایت صفر کنم؟ (عکس مربوطه را پیوست کردم)2- من می خواهم ماژول ها را به صورت ماژول های سایت بازارچه پرستا شاپ یعنی هم رنگبندی ماژولها و هم اینکه گوشه ماژولها که نوک تیز هست را به صورت منحنی ایجاد کنم؟ (عکس مربوطه پیوست کردم . مثل سایت بازارچه پرستا شاپ می خواهم)3- من ماژول منو افقی را نصب کردم و می توانم قسمت های مختلف مانند شاخه ها را ایجاد کنم ولی می خواستم یک لینک جداگانه بدهم مثلا تماس با ما و یک لینک بهش بدهم این کار را چگونه انجام بدم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 دوست عزیزم آدرس فروشگاهتون رو بدید تا بررسی بشه چون این تغییراتی که میخواین نیاز به دستکاری در فایل های css داره و تا فروشگاه رو نبینیم نمیتونیم بگیم کدوم خط رو تغییر بدید!اون گرد کردن گوشه ی منوها هم کافیه عکسی که برای منوها استفاده شده رو با فتوشاپ گرد کنید گوشه هاشون و با همون نام ذخیره کنید (البته روش های پیشرفته تری هم هست) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلام دوست عزیز لطفا مرسی از توجه شما www.webmakoran.ir این سایت مربوطه هست برای گرد کردن باید دقیقا چیکار کنم؟لطفا کامل توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 برای برداشتن فاصله کافیه از فایل زیر: themes/prestashop/css/rtl/global.css خط 222 عبارتmargin-top: 0.5em;رو حذف کنید برای گرد کردن گوشه ی منوها کافیه از آدرس themes/prestashop/images تصاویر مورد نظرتون رو تغییر بدید یا رنگبندی اون ها رو عوض کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 مرسی یک سوال دیگر من می خواهم که بلاک سی اس ام را تغییر بدم به این صورت که نوشته powered by prestashop را در پایین صفحه حذف کنمچیکار باید انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 این مورد رو در انجمن جستجو کنید پیداش میکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلاممن جستجو کردم و وقتی رفتم داخل پیکربندی این بلاک گزینه ای درباره کپی رایت نبودلطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 خط 59 فایل زیر رو حذف کنید: modules/blockcms/blockcms.tpl عبارت: {if $display_poweredby}</pre><li class="last_item">{l s='Powered by' mod='blockcms'} PrestaShop™</li موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 من این خط را پیدا نکردم این خط که شما گفتین نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 شاید به اشتباه فایل blockcms.php رو باز کردین؟ دقت کنید که حتما فایل blockcms.tpl رو باز کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 من هر دو را نگاه کردمولی در هیچ کدام نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلام دوست عزیز برای برداشتن کپی رایت پرستا از فوتر مسیر زیر رو از بخش مدیریت فروشگاهت دنبال کنماژول - بخش کاربری - بلوک مدیریت محتوادر این قسمت پیکربندی رو بزن و تیک نمایش قدرت گرفته از پرستا رو بزن موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .