saeed.5570 ارسال شده در آذر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2015 سلام خدمت تمامی اساتیدمن بعد از سلسله داستان های نصب پرستا تونستم تا حد زیادی باهاش مچ بشم و مدیریتش دستم اومده یجورایی.البته سوالای زیادی دارم که اکثرش یا اموزشش هس یا میشه بالاخره فهمید.حالا تصمیم گرفتم از لوکال برم توی هاست.چند سوال عمده واسم پیش اومد.1- من برنامه نویسی به اون صورت بلد نیستم.در سطحی فقط میتونم که کد بخونمو بدونم کده!!!در همین حد.با توجه به تجربه دوستان تصمیم گرفتم از دایرکت ادمین استفاده کنم چون میگن سی پنل تحریمه و ... خودم میتونم با کار کردن باهاشو مطالب نت بهش مسلط بشم؟یعنی مث پرستا راحته؟2- حالا که قراره جنسامو وارد سایت کنم پس قالب هم الان تهیه کنم؟3-بهترین قالب ها رو جز اینجا جایی هست بده؟یعنی در واقع این سوال رو باید مدیرا بگن.چرا قالب پرستا شاپ رو بخرم؟4-چون قالب پانیذ 100 تومنه سرعتش از پرند که 250 تومنه کمتره؟چرا قیمتشون متفاوته؟با تشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 1. کار کردن با پنل های هاستینگ ساده است و نیاز به تخصص خاصی نداره2. تصمیم با شماست که چه زمانی میخواهید ظاهر فروشگاهتون شکیل باشه3. ببینید قالب فقط ظاهر یا همون لباس سایت شماست. مزیتش هم میتونه واسه بهبود ساختار سایت باشه (سئو، رابط کاربری و ...) هم قیافه سایتتون رو بهبود بده4. همراه با هر قالب چند ماژول مکمل وجود داره. این ماژول ها هرچی بیشتر و پیشرفته تر باشن قیمت قالب بیشتر خواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 ممنون بابت پاسخگویی تون.بنظرم فقط همین مسولانه جواب دادنتون دلیل کافی هست که فقط از قالب شما استفاده بشه.بزودی تا چند روز اینده باهاتون برای خرید تماس میگیرم.واقعا خوب تونستم با پرستا ارتباط برقرار کنم.فقط دو مورد هست.اول اینکه راجع به cvs جست و جو کردم ولی به نتیجه نرسیدم میخواستم بدونم دقیقا چی هستش.یکی دیگه هم راجع به برنامه نویسی .برنامه نویسی توی کدوم قسمت پرستا واسه من به عنوان مدیر سایت لازمه؟چیزی که من دیدم تقریبا همه چیز شما اماده کردین و قسمت ناقصی ندیدم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 فایل csv نوعی از فایل هست که مجموعه ای از اطلاعات درون اون قرار میگیره. بالفرض ماژول خبرنامه لیست ایمیل اعضا رو داخل فایل csv میریزه. یا میتونید لیست محصولاتتون رو به صورت فایل csv خروجی بگیرید و در جایی دیگر فایل رو وارد کنیدبه عنوان مدیر سایت نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید ولی اگر با مفهوم کلی css، html، php، jquery و mysql آشنا بشید میتونه در پیرفت فروشگاهتون کمک کنه. نظر لطفتونه ولی امکانات پرستاشاپ رو هم تیم اصلی پرستاشاپ مستقر در دو کشور فرانسه و آمریکا برای شما فراهم کردن و تیم ما فقط کار پشتیبانی و بومی سازی سیستم در ایران رو انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .