رفتن به مطلب

چند سوال کلی

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت تمامی اساتید

من بعد از سلسله داستان های نصب پرستا تونستم تا حد زیادی باهاش مچ بشم و مدیریتش دستم اومده یجورایی.البته سوالای زیادی دارم که اکثرش یا اموزشش هس یا میشه بالاخره فهمید.حالا تصمیم گرفتم از لوکال برم توی هاست.چند سوال عمده واسم پیش اومد.

1- من برنامه نویسی به اون صورت بلد نیستم.در سطحی فقط میتونم که کد بخونمو بدونم کده!!!در همین حد.با توجه به تجربه دوستان تصمیم گرفتم از دایرکت ادمین استفاده کنم چون میگن سی پنل تحریمه و ... خودم میتونم با کار کردن باهاشو مطالب نت بهش مسلط بشم؟یعنی مث پرستا راحته؟

2- حالا که قراره جنسامو وارد سایت کنم پس قالب هم الان تهیه کنم؟

3-بهترین قالب ها رو جز اینجا جایی هست بده؟یعنی در واقع این سوال رو باید مدیرا بگن.چرا قالب پرستا شاپ رو بخرم؟

4-چون قالب پانیذ 100 تومنه سرعتش از پرند که 250 تومنه کمتره؟چرا قیمتشون متفاوته؟

با تشکر از همگی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1. کار کردن با پنل های هاستینگ ساده است و نیاز به تخصص خاصی نداره

2. تصمیم با شماست که چه زمانی میخواهید ظاهر فروشگاهتون شکیل باشه

3. ببینید قالب فقط ظاهر یا همون لباس سایت شماست. مزیتش هم میتونه واسه بهبود ساختار سایت باشه (سئو، رابط کاربری و ...) هم قیافه سایتتون رو بهبود بده

4. همراه با هر قالب چند ماژول مکمل وجود داره. این ماژول ها هرچی بیشتر و پیشرفته تر باشن قیمت قالب بیشتر خواهد بود

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخگویی تون.بنظرم فقط همین مسولانه جواب دادنتون دلیل کافی هست که فقط از قالب شما استفاده بشه.بزودی تا چند روز اینده باهاتون برای خرید تماس میگیرم.واقعا خوب تونستم با پرستا ارتباط برقرار کنم.فقط  دو مورد هست.اول اینکه راجع به cvs جست و جو کردم ولی به نتیجه نرسیدم میخواستم بدونم دقیقا چی هستش.یکی دیگه هم راجع به برنامه نویسی .برنامه نویسی توی کدوم قسمت پرستا واسه من به عنوان مدیر سایت لازمه؟چیزی که من دیدم تقریبا همه چیز شما اماده کردین و قسمت ناقصی ندیدم.با تشکر

لینک به دیدگاه

فایل csv نوعی از فایل هست که مجموعه ای از اطلاعات درون اون قرار میگیره. بالفرض ماژول خبرنامه لیست ایمیل اعضا رو داخل فایل csv میریزه. یا میتونید لیست محصولاتتون رو به صورت فایل csv خروجی بگیرید و در جایی دیگر فایل رو وارد کنید

به عنوان مدیر سایت نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید ولی اگر با مفهوم کلی css، html، php، jquery و mysql آشنا بشید میتونه در پیرفت فروشگاهتون کمک کنه. نظر لطفتونه ولی امکانات پرستاشاپ رو هم تیم اصلی پرستاشاپ مستقر در دو کشور فرانسه و آمریکا برای شما فراهم کردن و تیم ما فقط کار پشتیبانی و بومی سازی سیستم در ایران رو انجام میده :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...