sa3id ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 سلام دوستان.من وقتی می خوام محصول وارد کنم 2 قسمت اصلی داره1- توضیحات کوتاه 2-توضیحات برای توضیحات کوتاه نوشته : در فهرست کالا و در قسمت بالای صفحه ی کالا نمایان می شود.برای قسمت توضیحات نوشته : در بدنه ی صفحه ی کالا نمایش داده می شود. مشکل اینجاست که من هر چیزی توی قسمت توضیحات کوتاه می نویسم نمی تونم توی هیچ جای سایتم ببینمش! آیا قالبم مشکل داره یا این توضیحات کوتاه کلا قرار نیست دیده بشه و مثلا واسه موتورهای جستجو هست فقط؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 من وقتی می خوام محصول وارد کنم 2 قسمت اصلی داره1- توضیحات کوتاه 2-توضیحاتمشکل اینجاست که من هر چیزی توی قسمت توضیحات کوتاه می نویسم نمی تونم توی هیچ جای سایتم ببینمش! آیا قالبم مشکل داره یا این توضیحات کوتاه کلا قرار نیست دیده بشه و مثلا واسه موتورهای جستجو هست فقط؟ این دو قسمت و اون نوشته ها برای همه ما یکیه و دقیقا به همین شکلی که میگید ، چون مربوط به قالب نمیشه مربوط به خود پرستا هستتوضیحات و توضیحات کوتاه باید جفتش دیده بشه اون که شما میگی توی تب سئو هستش که متاها هستن این توضیحات داخل صفحه ی همون محصولی که اضافه کردید نشون داده میشن ، که به نسبت قالبتون ممکنه جاشون یکم تغییر کنه ولی در کل توی صفحه اون محصول برید میتونید هر دوی این توضیحات رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sa3id ارسال شده در آذر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 این دو قسمت و اون نوشته ها برای همه ما یکیه و دقیقا به همین شکلی که میگید ، چون مربوط به قالب نمیشه مربوط به خود پرستا هستتوضیحات و توضیحات کوتاه باید جفتش دیده بشه اون که شما میگی توی تب سئو هستش که متاها هستن این توضیحات داخل صفحه ی همون محصولی که اضافه کردید نشون داده میشن ، که به نسبت قالبتون ممکنه جاشون یکم تغییر کنه ولی در کل توی صفحه اون محصول برید میتونید هر دوی این توضیحات رو ببینید هرچی توی قسمت توضیحات کوتاه می نویسم هیچ جای قالبم نمی تونم ببینمش!پس مشکل داره قالبم احتمالا! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 هرچی توی قسمت توضیحات کوتاه می نویسم هیچ جای قالبم نمی تونم ببینمش!پس مشکل داره قالبم احتمالا! احتمال اینکه قالبتون ایراد داشته باشه خیلی کمه ، ولی در هر صورت ما نه علم غیب داریم نه چشم برزخی که بخوایم قالب رو بدون اینکه شما نشون بدید، ببینیم نظر بدیماگه خودتون این نظر رو دارید که خب هر جور مایلید ، حتما همینطوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلامممکنه در برخی قالبها ، این قسمت حذف شده باشه و ایراد محسوب نمیشه ، سلیقه طراح قالب هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiastro ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام من هم این مشکل رو دارم توی دمو قالب نشون داده میشه اما در سایت ما نه توضیحات کوتاه از جایی فعال یا غیر فعال میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 سلام. از چه قالبی استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .