behnam_rs232 ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 سلام زمانی که از گزینه نسخه برداری برای کپی یک محصول استفاده میکنم کد محصول در پنل مدیریت تغییر میکنه ولی در صفحه ی محصول همون کد قبلی نمایش داده میشه ، در دیتابیس ps_product_shop ، ps_product رو چک کردم اونجا مشکلی نبود و همه چیز عادی بود ، کش رو پاک کردم و مجدد امتحان کردم ، دیتابیس رو آپتیمایز کردم ولی تاثیری نداشت . ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 لینک بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 کد مرجع پنل مدیریت : E413Y - F460514 TVکد مرجع نمایشی در سایت : TVR148 - F870414 SJ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 کسی نبود کمک کنه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 بهتره از طراح قالبتون پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 پشتیبانیش تموم شده ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه خیلی کارم گیره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 این لینک قالبتون هستhttp://themeforest.net/item/panda-responsive-prestashop-theme/975065070 دلار قیمتشه و از قالب های sunnytoo هست که پشتیبانی بسیار خوب و قوی داره. اگر با لایسنس اصلی تهیه کردید به پشتیبانتون پیام بدید حتما راهنماییتون میکنناگر هم غیر اصلی تهیه کردید که متاسفانه امکان استفاده از خدمات این انجمن رو ندارید چون اینجا بر اساس قوانین کپی رایت فعالیت میکنیمدر ضمن generator سایتتون رو هم حذف کردید که این هم خلاف قوانین پشتیبانی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 وقت بخیراین مشکل گویا یک باگ در پرستاشاپ هستش, شما زمانی که یک محصول رو با ترکیبی که ساختید کپی کنید این مشکل به وجود میاد که برای رفع این مشکل باید بعد از کپی از محصول وارد نسخه دوم یا همون کپی شده و ترکیب رو پاک کنید دوباره اعمال کنید یا تغییر بدید . واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .