alishaddd ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 سلام مجدد خدمت دوستان یه سوال و مشکلی که برام پیش اومده و از سرچ هایی که تو این 2 روز کردم و به نتیجه ای نرسیدم، این هست زمانی که خرید فوری رو فعال میکنم ، نمیخوام قسمتی برای " تحویل کالا " وجود داشته باشهکلا نمیشه فیلد های این قسمت رو تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 خرید فوری که ارتباطی با تحویل کالا نداره. فقط سرعت فرآیند خرید رو کمی سریع تر می کنهاگر محصولاتتون مجازی هست که خود به خود فراِند ارسال و تحویل کالا غیر فعال میشهاگه نه باید فرم سفارشتون ویرایش بشه واکنش ها : alishaddd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 خرید فوری که ارتباطی با تحویل کالا نداره. فقط سرعت فرآیند خرید رو کمی سریع تر می کنهاگر محصولاتتون مجازی هست که خود به خود فراِند ارسال و تحویل کالا غیر فعال میشهاگه نه باید فرم سفارشتون ویرایش بشه بذارید راحت تر بگم مشکلم رومن میخوام فروشگاهی درست کنم در رابطه با فروش جم ( الماس در بازی کلش اف کلنز )به همین خاطر میخوام به عنوان مثال بازدیدکننده اومد داخل سایت پکیج مورد نظرش ( همون محصول خودمون ) رو انتخاب کنه و به قسمت خرید که هدایت میشه، یه فرم که چندتا مشخصات مثل جیمیل ، پسورد و نام اکانتش و شماره تماس و ... رو پر کنه و آنلاین هزینه رو پرداخت کنه و خریدش تموم بشه. درگاه پرداخت بانک پارسیان و سامان رو هم گرفتم و نصب کردم و توی خرید هیچ مشکلی نیستفقط تنها مشکلم همین قسمت بودش که گفتم بسیار سپاس گذارم از لطف و محبتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 بابت اسپم عذر میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 دوستان من محصولم رو به صورت محصول مجازی و فقط برای دانلود گذاشتم و گزینه هاش رو هم تنظیم کردمولی متاسفانه باز هم زمان خرید مهمان قسمت آدرس تحویل رو برام میاره کلا بخوام قسمت آدرس تحویل رو حذف کنم چیکار باید انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلامماژول سبد خرید ویژه فروش فایل در بازارچه همین کار رو میکنهبصورت عادی چنین امکانی ندارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلامماژول سبد خرید ویژه فروش فایل در بازارچه همین کار رو میکنهبصورت عادی چنین امکانی ندارید موفق باشید سپاس از پاسختونولی یکی از مدیران در چند پست بالاتر گفتن اگه برای دانلود باشه آدرس تحویل غیر فعال میشهمتوجه نمیشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 از اساتید یا دوستان با تجربه کسی وقتش رو نداره این مشکل رو محبت کنه و راه حلش رو بگه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 دو نوع محصول داریم مجازی و معمولیمجازی آدرس تحویل نمی خواد و به محض خرید ، اگر فایلی پیوست داشته باشه می تونه مشتری بره و دانلود کنه، باید توی پیوست مخصوص فایل مجازی فایل رو آپلود کنیناز تنظیمات هم می تونین بعضی فیلدها رو حذف کنین مثل نام شرکت و اسم مستعار و... واکنش ها : alishaddd و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 بسیار ممنون من فایل هم اتفاقاً پیوست کردم ولی زمان خرید فوری فرم آدرس تحویل زیرش میاد مشکل من اینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 بسیار ممنون من فایل هم اتفاقاً پیوست کردم ولی زمان خرید فوری فرم آدرس تحویل زیرش میاد مشکل من اینهقسمت بومی سازی کشورها انتخاب کنید بعد آدرس ها رو میتونید ویرایش کنید واکنش ها : alishaddd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 قسمت بومی سازی کشورها انتخاب کنید بعد آدرس ها رو میتونید ویرایش کنید والا گزینه هاش رو ویرایش کردمجای دیگه ای داره ؟ عکس رو ضمیمه کردم نیومد مجبور شدم تو یه سایت دیگه آپلود کنم http://uupload.ir/files/hjrh_adres.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 باز هم عذر میخوام بابت اسپم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 دوست من ببینید وقتی محصولی رو به صورت مجازی تعریف میکنید تنها تغییری که ایجاد میشه اینه که در مرحله انتخاب حامل مینویسه این محصول نیازی به حامل ندارد (یا جملات مشابه) و تغییری در فرآیند ثبت نام و ... ایجاد نمیشهاگر قصد تغییر در فرآیند سفارش دارید باید از بخش تیکت درخواست بدیداگر هم بعد از تعریف محصول مجازی باز هم حامل میخواد باید درخواست بدید تا مشکلتون بررسی فنی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .