rxsina ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 سلامبنده قبلا هم با این ماژول مشکل داشتم به این شکل که وقتی تعداد محصولات ماژول رو مثلا به 8 تغییر میدادم تغییر نمی کرد و بعد کلی کلنجار رفتن و تغییر دستی این عدد از فایل مروبطه بعد از مدتی در نهایت خودش درست میشد.امشب خیلی اتفاقی و بی جهت مشکلی برای سایت پیش اومد و جایگیری ماژول ها بهم ریخت که مشکل از جابجا شدن همین ماژول پرطرفدار بود که فقط در صورت غیر فعال کردن درست میشد. (با ویرایش زنده هم نمیشد جاش رو دست کرد و میچسبید زیر بنر)در نهایت من ماژول پرطرفدار رو حذف کردم و از فایل اصلی پرستا استخراج کردم و مجدد زیپ کردم و وارد قسمت ماژول ها کردم ولی الان 2 تا شده یکی بالای تبلیغات و یکی زیرش یعنی جایی که باید باشه. با ویرایش زنده هم هر چی پاک میکنم یکیش رو بازم میاد. الان پوشه homefeature در دو مسیر root / modules و همچنین root / theme / modules وجود داره ولی تو قسمت مدیریت چیزی نمیاد تو سایت هم این ماژول نیست.مشکل از کجاست؟ فایل این ماژول رو اگه کسی داره ممنون میشم بهم لینک بده شاید درست شد.درضمن قالب (قالب کلیک) رو هم دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت چون میدونین همه ماژول هاش پاک نمیشه موقع حذف قالب. لطفا راهنمایی کنید.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 مشکل عجیبیه. بیشتر به نظر میرسه یا خطایی در سایت دارین یا مشکل از کشهحافظه موقت رو از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی پاک کردین؟این که ماژول در اون دو مسیره منطقیه. اولی فایل های اصلی ماژول هستند و دومی ترجمه ها و tpl های اورراید شده برای قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام بنده هم مشکلی مثل دوستمون دارمبا این تفاوت که در ماژول پرطرفدار هرچی تعداد را کم یا زیاد میکنم و همچنین وقتی میزنم که به صورت راندم بین محصولات باشههیچ تغییری در تعداد اجناس و خود اجناس اتفاق نمی افتدو البته الان کلا غیر فعال کردم ولی بازم نشون میده و وقتی فعال میکنم از اسلایدر به پایین همه چی بهم میریزهچکار باید بکنم؟خواهشا کمک کنیدممنون واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2016 سلام بنده هم مشکلی مثل دوستمون دارمبا این تفاوت که در ماژول پرطرفدار هرچی تعداد را کم یا زیاد میکنم و همچنین وقتی میزنم که به صورت راندم بین محصولات باشههیچ تغییری در تعداد اجناس و خود اجناس اتفاق نمی افتدو البته الان کلا غیر فعال کردم ولی بازم نشون میده و وقتی فعال میکنم از اسلایدر به پایین همه چی بهم میریزهچکار باید بکنم؟خواهشا کمک کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .