shayanboy ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 با سلام و خدمت دوستانمن هر کاری کردمنتونستم تو تظیمات حامل مثلا پست پیشتاز تعریف کردم محدوده وزنی هم گذاشتم اما وقتی کاربری تعداد محصول را 2 به بالا بزنه ارسال کالا رایگان میشه !دلیشش رو نمی دونمنمی خوام ارسال رایگان بشه میخوام اگر از یک محصول 10 تا هم خرید کرد هزینه پست پیشتاز 16 هزار تومان محاسبه بشهلطفا من رو راهنمایی کنیدwww.ninibalam.comممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 متاسفانه از قالب ریپ شده و خدمات سایت کلاهبردار استفاده میکنید و در این انجمن از ارائه خدمات و پشتیبانی به شما معذوریممیتونید از همون سایتی که خرید کردید پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NOVINNEGAH ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 سلام دوستان عزیزمن نتوانستم هرینه پست رو برای محاسبه درسبد خرید قرار دهم لطفا من را راهنمائی کنید به چه صورت هزینه پست بصورت سفارشی . یا پست به صورت پیش تاز را درسبدکالای خودم قرار دهم.اگردوستی در کرج باشد من رو راهنمائی کند متشکرمیشوم . برای وقتی که میگذاریدهرینه آن را تقدیم خواهم کرد09121307603 زعیمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .