hadi29990 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام چطور میتونمی لینک های توی نوار بالای قالب عوض کنم مثلا الان وقتی روی محصلاتجدید و محصولات جدید توی نوار مشگی اون بالا میزنم روی دمو قالب قسمت محصلات جدیدش برمیگرده ممنون بخاطر وقتی که میزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 در تاپیک دیگه عرض کردم باید از جایی که قالبتون رو خریدید پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 اون قسمت منو افقی بالا هست و از ماژول ها ، ماژول منو افقی بالا رو ویرایش کنیناگر از کد اچ تی ام ال در قرار دادن اون منو ها استفاده نکرده باشهو ادمین هم که گفتن با فروشنده قالب در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 اون قسمت منو افقی بالا هست و از ماژول ها ، ماژول منو افقی بالا رو ویرایش کنیناگر از کد اچ تی ام ال در قرار دادن اون منو ها استفاده نکرده باشهو ادمین هم که گفتن با فروشنده قالب در ارتباط باشید ممنون دم شما گرم من چون ماژول هامو به روز کردم بعضی از ماژول هام توی یه فروشگاه ارور میداد و باز نمیکرد حدف نصب و نصب مجدد کردم درست شد خیلی خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .